Nayade Heren Estafette Team

De heren zwemmers van Nayade-Elite zullen de komende maanden niet alleen uitkomen in de studenten wedstrijden. Door het omzetten van hun startnummers naar Nayade is het nu ook mogelijk om gezamelijk te starten op bijvoorbeeld de NK. Hierbij is het doel om als studentenploeg de finales te zwemmen.

Het team is al jaren ongeslagen in het studenten zwemmen en behoren op de vrije slag estafettes met hun tijden tot de top 5 van Nederland. Zo hebben de mannen bij de NSZK-wedstrijd op 12 februari hun eigen studentenrecord op de 4×50 vrij verbeterd. Het oude record stond sinds november 2009 op 1.34.44 (toen nog gezwommen in snelle pakken).

De tijden waren als volgt:

Tom Lommers (23.8)
Ruud van Bommel (23.2)
Stefan Jacobs (23.4)
Kevin Hondsmerk (23.6)

Totaal 1.34.06

Naast bovenstaande 4 bestaat de Nayade Elite herenploeg verder uit Rik Op het Veld, Niels van Dalen, Terrence Olaria, Anne Terlouw en Patrick Wolbers.

Leave a Reply


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst