Trainingpeaks


Sinds begin 2012 is de trainingsbegeleiding van Trivelo volledig overgestapt op het web-based programma Trainingpeaks. Dit programma combineert in 1 kalender de trainingsschema’s en het logboek van de sporters.┬áBegeleiding 2.0 die vooral qua communicatie een stap vooruit is. Daarnaast is het helemaal een meerwaarde voor coureurs en triatleten die met een vermogensmeter trainen. Vanuit de sporters dan ook alleen maar positieve geluiden over de overstap. Opvallend is het gebruiksgemak van Trainingpeaks waardoor iedereen snel wegwijs is in het programma.

Naast begeleiding via een basic account is er ook de mogelijkheid om voor een meerprijs te kiezen voor de meer uitgebreide premium account. Interesse in begeleiding van Trivelo via Trainingpeaks? Stuur een mail

Log hier rechtstreeks in op je Trainingpeaks-account.

 

Leave a Reply


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst