WK Duathlon ’12 Nancy

In 2010 was de EK Duathlon mijn eerste internationale duathlon kampioenschap als coach. Dat jaar pakte Ruth van der Meijden de Europese titel bij de dames. Eind deze maand is de WK Duathlon op hetzelfde parkoers als de EK indertijd. Evenals de afgelopen 2 jaar ben ik er weer bij als coach. Ditmaal met een grote ploeg ivm deelname aan de mixed teamrelay voor senioren en junioren op zondag.

Duathlon-bondscoach Armand van der Smissen heeft de namen bekend gemaakt van de atleten die Nederland op 22 en 23 september gaan vertegenwoordigen op het WK Duathlon korte afstand in Nancy (FRA). Het team bestaat twee elitevrouwen (Ruth van der Meijden en Stefanie Bouma) en vier elitemannen (Mark Oude Bennink,Thomas Bruins, Caimin Stevens en Stefan van Thiel). Nederlands kampioen Oude Bennink komt in Nancy alleen uit in de teamrelay.vrouwen (Ruth van der Meijden en Stef

De ploeg bestaat verder uit de junioren Jorik van Egdom, Bryan de Kraker, Mark Hamersma, Kars Eijsink, Anke de Boer, Suzanne Verhoeven, Jasmijn van der Burg en Lindy van Anrooy en neosenior Talissa van der Fluit.

Website NTB

Website WK Duathlon Nancy 

 

Leave a Reply


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst