Trivelo Trainingsweekend Ardennen 19-21 april

Van vrijdagavond 19 april tot en met zondagavond 21 april organiseert Trivelo een trainingsstage in de Ardennen. De stage vindt plaats in het mooie landhuis Maison d’Olenne. Dit is landelijk gelegen tussen het Belgische  Felenne en het Franse Givet.

Het weekend wordt georganiseerd voor triatleten die zich doelgericht voorbereiden op het nieuwe seizoen. Op het programma staan een zwem-, fiets-, loop- en koppeltraining. Daarnaast zal er op zaterdagavond een triathlonspecifieke lezing worden gegeven.

Op vrijdagavond zal het weekend aftrappen met een gezamenlijk maaltijd bij Thermae Son in Son en Breugel. Vervolgens wordt de groep per bus naar de trainingslocatie vervoerd. Op zondagavond worden de atleten ook weer per bus afgezet in Son en Breugel.

Bijna de voltallige ploeg van Squadra Dolphin ZEROD zal op deze trainingsstage aanwezig zijn als onderdeel van hun voorbereiding op de NK & BK Sprint, UTT en de Triathlon Stein.

De kosten voor het weekend zijn €249 (Inclusief  btw, vervoer, trainingen, lezing, eten en drinken)

Meld je aan per mail

Leave a Reply


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst