Triathlon wisselclinic 14 april

Op zondagochtend 14 april wordt van 8:30 tot 11:00 uur door Trivelo een triathlon wisselclinic georganiseerd. Het doel van de clinic is het verbeteren van de wissels in de triathlon en duathlon. Op de korte afstanden, zoals in de Eredivisie Triathlon kan het wisselen cruciaal zijn en ook op langere afstanden is het zonde om onnodig tijd te verliezen in de wisselzone. De wissels worden stap voor stap ontleed en met behulp van praktische tips verbeterd. Coach Koen de Haan heeft ervaring met het aanleren van wissels voor beginnende triatleten tot en met het perfectioneren van de wissel van internationale topatleten.
De clinic vindt plaats op en rondom de wielerbaan van “Op Noord” in Eindhoven en wordt georganiseerd in samenwerking met stichting TTC (topsporttrainingscentrum). De TTC-triatleten (o.a. Terrence Olaria, Tom Rademaker en Waldo van Hemert) zullen assisteren tijdens de clinic.

Meld je aan per mai: clinic@trivelo.nl

Kosten: €25
Tijdstip: 14 april 8:30u -11:00u
Locatie: Wielerbaan “Op Noord” Eindhoven 

Leave a Reply


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst