24 november: Zwemanalyse 2.0, zwemclinic en RunningSmart clinic

Op zondag 24 november organiseert Trivelo samen met Lab040 een ochtend met zwemanalyses  en clinics voor triatleten, zwemmers en lopers van alle niveaus.

Gedurende de winterperiode zal door Trivelo maandelijks een borstcrawlclinic georganiseerd worden waarin de focus elke keer op een essentieel onderdeel van de slag ligt. In deze tweede clinic ligt het accent op ligging en efficiënt gebruik maken van de beenslag. Uiteraard worden de punten uit de vorige clinic nog kort herhaald.

Naast de clinic is er tevens de mogelijkheid om een professionele zwemanalyse te doen. Hierbij wordt met behulp van onder- en bovenwatercamera’s de zwemslag volledig in kaart gebracht. Aan de hand van deze beelden wordt er een rapport opgesteld met persoonlijke verbeterpunten en techniekoefeningen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen voor Zwemanalayse 2.0. Hierbij zal Fysio Sijmen Hacquebord met een biomechanische screening uw lichaam in kaart brengen. De combinatie van deze fysieke screening en de beelden van de zwemanalyse leveren een nog beter persoonlijk advies op ter verbetering van de zwemtechniek. Fysio Sijmen vult de zwemoefeningen aan met landoefeningen ter verbetering van de zwemtechniek en  belastbaarheid.

Meer info over de zwemanalyse

De Running Smart clinic is een clinic met oefeningen die de looptechniek en belastbaarheid verbeteren. Een zeer persoonlijke aanvulling op je hardlooptrainingen. Een must voor elke fanatieke wedstrijd (tri)atleet. Deze clinic wordt gegeven door loopanalist Josef Kramer van Lab040. Hij is de eerste en samen met Koen de enige Running Smart Coach in Nederland.

Info over Running Smart: http://www.runningsmart.be/index.php/product

  • Zwemclinic: €20
  • Running Smart clinic €29
  • Zwemanalyse:  €79
  • Zwemanalyse 2.0:  €149
  • €10 korting op een clinic in combi met zwemanalyse of €20 korting bij 2 clinics & analyse
De locatie is het zwembad van het studentensportcentrum in Eindhoven op de campus van de TU/e.
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor zowel de Runnig Smart clinic, de zwemclinic als de zwemanalyse.
Schrijf je in per mail via zwemanalyse@trivelo.nl

 

 

 

Leave a Reply


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst