Over Trivelo

Trivelo is begin 2009 opgestart door Koen de Haan. Koen is een gediplomeerd, maar vooral ook gepassioneerde  triathlon- en zwemtrainer met ruime ervaring in het trainen en begeleiden van sporters. Dit varieert van trainingsschema’s voor hobbysporters tot en met volledige topsportbegeleiding voor topsporters op internationaal niveau.

Koen de Haan is ook  in dienst bij het Studenten Sport Centrum in Eindhoven. Hier is hij hoofdtrainer van zwemvereniging Nayade en wielervereniging Squadra Veloce. Daarnaast is hij hoofdcoach van TTC, een topsporttrainingscentrum voor lifesavers en triatleten.

Run

Clinics, Coaching & Opleidingen

Door de jaren heen heeft Trivelo clinics en lezingen gegeven voor zowel verenigingen als bedrijven. Naast de clinics verzorgt Trivelo ook zwemanalyses waarbij aan de hand van videobeelden advies wordt gegeven over de zwemtechniek.

Ook geeft Trivelo als extern adviseur trainingstechnisch advies aan verenigingen. Voorbeelden zijn het maken van jaarplanningen, advisering over de sporttechnische structuur binnen een vereniging en het aansturen en bijscholen van het technisch kader.

In 20062008 en 2010 was Koen hoofdcoach van de Nederlandse ploeg op de wereldkampioenschappen Triathlon voor studenten. Tevens was Koen in ’10, ’11 & ’12 zowel op het EK als WK Duathlon actief als coach voor de Nederlandse ploeg.

Sinds eind 2011 is Koen binnen de triathlonbond als hoofd opleidingen verantwoordelijk voor de sportspecifieke trainersopleidingen van niveau 1 tot en met niveau 4.

Sportinnovatie

Naast de trainingstechnische kant is Trivelo ook aktief op het gebied van technologie en innovatie in de sport.


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst