Zwemmen

Trivelo begeleidt op zwemgebied zowel wedstrijdzwemmers als triatleten. Nog meer als bij hardlopen en fietsen draait het bij zwemmen om techniek. Daarom is het van belang dat eerst de juiste techniek wordt aangeleerd, dat deze vervolgens wordt toegepast en dat dan pas de trainingsomvang wordt opgevoerd waarbij de techniek wordt onderhouden.

Trivelo geeft clinics en trainingen in zwemtechniek en het verbeteren van het watergevoel. Tevens is het mogelijk om Trivelo in te huren voor conditietesten en techniekanalyses. Met behulp van video opnames van boven en onderwater wordt de techniek van de zwemmer geanalyseerd. Aan de hand hiervan kan een planmatige aanpak voor het verbeteren van de zwemtechniek worden opgesteld.

Voor meer informatie en het boeken van een clinic of training, neem contact op met Trivelo:

contact_zw2

Backstroke

Zwemmen is een continue zoektocht naar de perfecte ligging in het water in combinatie met een optimale stuwing tegen het water. Dit gaat verder dan alleen zo goed mogelijk uitvoeren van de slag, maar hierbij is het vooral belangrijk dat de zwemmer ook voelt wat hij doet. Het gaat dus niet alleen om kracht en conditie, maar ook zaken als coördinatie, lichaamsbouw, stroomlijning en watergevoel voor het optimaal plaatsen van de stuwvlakken zijn essentieel.

Klik hier voor meer info over de Trivelo Zwemanalyse

Trivelo begeleidt ook verenigingen met het opstellen van trainingsschema’s, afnemen van testen en techniekanalyses, het maken van een jaarplanning (evt. meerjarenplan) en het aansturen en begeleiden van clubtrainers.


Ontwerp Wiesje Korf | Programmeren Matthijs Verhulst