r

High Performance Screening

Trivelo biedt algemene en sport specifieke screenings van het bewegingsapparaat aan. Een algemene screening geeft informatie over de fysieke gesteldheid van het lichaam op dat moment, dit bied waardevolle informatie voor het opstellen van een trainingsplan, wanneer u aan het begin van de trainingsblok staat (denk aan het lopen van een eerste marathon)

Tijdens de sport specifieke screenings zal de gekozen sport van de atleet, met daarbij horende KPI’s (indien mogelijk in samenspraak met de coach), als leidraad worden gebruikt. Tijdens dit traject zal aan de hand van beschikbaar video en foto materiaal een beeld van de atleet worden geschetst. Aan de hand van de uitslagen zal de atleet een advies ontvangen wat bestaat uit het volgende:

  • Huidige fysieke staat van het bewegingsapparaat
  • Cause&effect analyse van meest limiterende structuren
  • 8 week prognose

Als vervolg op de screening kan de atleet een multi-disciplinair traject instromen waarbij alle aspecten van de gekozen sport in acht worden genomen en zodanig een individueel plan kan worden opgesteld. De basis van dit alles zijn de doelen van de atleet, danwel korte of lange termijn.

Voor meer informatie over onze High Performance Screening, neem dan contact met ons op via onderstaande link

screening@trivelo.nl

PBscreen
Testemonials